Výlet do Srbska

06.09.2011 21:27

"Lezení v Srbsku“

program pro děti školou povinné v době státního svátku

akce pro děti, ale i pro rodiče

 

středa  28. 9. 2011

Na státní svátek 28. září připravujeme program nejen pro děti, ale pro všechny, kteří neradi sedí doma a chtějí prožít zajímavý a netradiční den v přírodě nedaleko Prahy. Vyrazíme tentokrát do Srbska u Berouna, kde na místních skalách připravujeme společně s instruktory horolezectví kurz lezení na skalách.

Pro děti (popř. i pro dospělé) bude probíhat čtyřhodinový program lezení na skalách. Instruktoři se postarají o bezpečnost dětí, o potřebné vybavení a o výuku. Ostatní mohou vyrazit na krátký výlet po okolí, doporučujeme např. Bubovické vodopády nebo cestu směrem na Svatého Jana pod Skalou. V případě nepříznivého počasí se akce ruší.

Sraz: v 9 hodin před ZŠ Hostýnská

Návrat: cca v 17.20 hodin před ZŠ Hostýnská (zájemci si mohou výlet prodloužit, vlak ze Srbska jezdí každých 30 minut)

 

Cena:            350 Kč/dítě, dospělí cca 120 Kč na jízdné

V ceně je zahrnuto veškeré vybavení potřebné pro lezení, instruktoři (max. 5 dětí na 1 instruktora), jízdné, malá svačina, pedagogický doprovod od školy a zpět

 

Děti musí mít s sebou: dostatek jídla a pití (na celý den), na cestu dostanou malou svačinu (ovoce, sušenka), Open Card nebo jízdenku na MHD

Rezervujte si místo co nejdříve, počet míst je omezen! Poplatek je nutné uhradit nejpozději do 21. 9. 2011, teprve poté se stává přihláška závaznou.

Jakékoli další informace na tel. 732 759 499 či e-mailu:  Laznickova@hostynska.cz

Těším se na Vás.                                                       

—————

Zpět