Opět společně do divadla

26.05.2011 08:32

 

Pro všechny milovníky divadla mám dobrou  zprávu.

Objednala jsem vstupenky na představení do divadla Minor v rámci projektu "Ruku v ruce", tentokrát potěšíme všechny muzikanty a milovníky živé muziky.

"Kapela čtyř mladých bubeníků vstupuje do divadelního prostředí - místa, kde se vyprávějí příběhy a ožívá fantazie. Zazní převzaté světové hity i skladby zcela původní, v osobitém zpracování hravých muzikantů ve spolupráci s hravými divadelníky." Představení se jmenuje

MARIMBA V MINORU

v pátek 29. 4. 2011 od 18 hodin

 

Bližší informace o představení najdete na  www.minor.cz/Marimba-v-Minoru

Akce je určena dětem (od 9 let) a jejich rodičům, nezajišťujeme pedagogický doprovod na akci ze školy a zpět! Pouze po předchozí domluvě.

Cena vstupenky: 100 Kč/vstupenku.

Vstupenky si můžete rezervovat a uhradit ve ŠK a to do 15.4.2011.

Na všechny se moc těším.

 

Další, v letošním školním roce poslední, společná návštěva divadla Minor, je určena opět vám - dětem i rodičům. Tentokrát se půjdeme podívat na muzikál pro mírně bláznivou rodinu.

"Nesmrtelná legenda pokračuje! Sněhurka Matka a Královna Matka vypustí do světa své dospívající dcerušky a jejich osudy se znovu dramaticky střetnou. Co je zač hrozivé Zrcadlo - dozvíte se v úplném závěru. Proč hraje Královna fotbal se zelím a proč je zelí smutné? Nemá Sněhurka poněkud velká chodidla? A proč všichni krásně tančí? Vydejte se s námi za dobrodružstvím, jedno ucho nezůstane suché a oči nepřestanou žasnout:"

A to všechno zažijete při představení

 

SNĚHURKA - NOVÁ GENERACE

v pátek 20.5.2011 od 18 hodin

 

Akce je určena dětem (od 7 let) a jejich rodičům, nezajišťujeme pedagogický doprovod na akci ze školy a zpět! Pouze po předchozí domluvě.

Cena vstupenky: 100 Kč/vstupenku.

Vstupenky si můžete rezervovat a uhradit ve ŠK a to do 6.5.2011.

Na všechny se moc těším.

—————

Zpět